U ovoj brošuri iznosimo rezultate istraživanja koje je proveo Centar za žene žrtve rata - ROSA u okviru projekta “Utjecaj na poboljšanja u pravnim i medijskim perspektivama trgovanja ženama i prostitucije”. Projekt se se provodio od 1. prosinca 2008. godine do 30. studenog 2009. godine, i njime smo pokušale dublje istražiti pravni i medijski aspekt problema trgovanja ženama i prostitucije u periodu od pet godina (2004.-2008.).
Running SneakersNew Release Air Jordan 30 XXX "Photo Blue" Accented PE, Price: $87.71 - Jordan Shoes, Nike Shoes

U brošuri se nalaze odgovori na najčešća pitanja o trgovanju ljudima koja su postavljali brojni građani na SOS liniju namijenjenu ponajprije žrtvama trgovanja ljudima, ali i svima onima koji žele saznati nešto više o tom problemu - što je zapravo trgovanje ljudima, što trebaju učiniti prije odlaska na rad ili školovanje u inozemstvo, koje informacije trebaju imati pri ruci - ili pak žele prijaviti sumnju ili slučaj trgovanja ljudima.
Sneakers StoreM2k Tekno

Prostitucija je, kao oblik nasilja protiv žena, intenzivnije zaokupila našu pažnju kroz sudjelovanje u projektima suzbijanja trgovanja ženama, kada smo se suočile s činjenicom da je u preko 90% slučajeva svrha trgovanja ženama seksualno iskorištavanje i to najčešće kroz prostituciju.
jordan release date2020 Release Air Jordan 1 High OG "Dark Mocha" 555088-105

U javnosti je trgovanje ženama sve prisutnija tema, no najčešće se o njoj govori s aspekta kršenja ljudskih prava i borbe protiv organiziranog kriminala. Ovdje ćemo o tom problemu progovoriti iz jedne druge perspektive: aspekta muškog nasilja nad ženama. 
Asics shoesBoots