Članice PETRA mreže
Nike footwearNike Air Force 1 07 Khaki Dark Green Medium Olive /Black-Starfish

Misija:
PETRA je mreža nevladinih organizacija koja promovira ženska ljudska prava. Djeluje u Hrvatskoj i međunarodno na suzbijanju trgovanja ženama i djecom s naglaskom na seksualnom iskorištavanju.
PETRA surađuje s drugim mrežama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama i vladinim institucijama iste ili slične misije te međunarodnim institucijama i nevladinim organizacijama čije aktivnosti nisu u suprotnosti s njezinom misijom.
Running sportsNike SF-AF1

Imenovanje predstavnice CŽŽR-ROSA i AŽKZ, Nermine Komarić, u Nacionalni odbor za suzbijanje trgovanja ljudima (kao jedne od dvije predstavnice nevladinih organizacija – druga je bila predstavnica HHO-a) u značajnoj je mjeri doprinijela osnivanju PETRE. Naime, kako su većinu tog tijela činili/e predstavnici/e državnih tijela (u današnjem sastavu ih je 17), samo dvije predstavnice civilnog društva teško su (ili nikako) mogle utjecati na politiku i odluke koje su se donosile, a vrlo su bile značajne za smjer kojim će ići aktivnosti na suzbijanju ovog problema. 

bridge mediaAir Jordan

Prije početka sustavnog rada na suzbijanju trgovine ženama u Hrvatskoj članice ženskih grupa u Hrvatskoj započele su s edukacijom svojih članica u odnosu na ovaj problem te su sudjelovale u kreiranju međunarodne feminističke politike protiv trgovanja ženama.

affiliate tracking urlShop Sneakers in Footwear

PETRA mreža nevladinih organizacija

(Prevencija i Eliminacija TRgovanjA ženama i djevojkama)

Mreža Petra osnovana je u Zagrebu, 27.05.2002.g. i na tom sastanku je, osim predstavnica članica nevladinih organizacija koje su se prijavile i međunarodnih organizacija (ICMC, IOM, Kvinna till Kvinna) prisustvovala i Helga Konrad, koordinatorica radne grupe za suzbijanje trgovanja ljudima Pakta stabilnosti, te podržala osnivanje takve mreže.

Best Authentic SneakersNike Air Max 270