Regionalni sastanak Mreže bosanskohercegovačkih nevladinih organizacija protiv trgovine ljudima RING, koji je održan u Bijeljini (Etno selo “Stanišići”), 3. i 4. srpnja ove godine. 
adidas heliopolis hotel in dubai , adidas concord ankle fur sneakers boys running Release Date Info , MysneakersShops | White x Air Jordan 1 NRG UNC The Ten — Ietp - nike free run 3 gs - Off
 
Sastanku su prisustvovale predstavnici/e Mreže RING iz BiH, Mreže PETRA iz Hrvatske i Mreže ASTRA iz Srbije. Ispred Mreže PETRA sudjelovale su Nela Pamuković i Đurđica Kolarec – CZŽR – ROSA, Mira ličina Jovanović – SDF ženska inicijativa i Ramiza Memedi – BOLJA BUDUĆNOST udruga žena Romkinja.
Na ovom dvodnevnom sastanku razmijenjena su iskustva u regiji po pitanju trgovanja ljudima, a posebno ostvarivanju prava žrtava na kompenzaciju. Koordinatorica Mreže PETRA predstavila je Zakon o novčanoj naknadi žrtvama teških kaznenih djela koji je u Hrvatskoj donesen 2008.g. a stupio je na snagu 2013.g. s ulaskom Hrvatske u EU i mogao bi se primijeniti i na žrtve trgovanja ljudima, očito je da neće biti od velike koristi u ovoj oblasti. Moći će se primjenjivati samo na građane EU, a domaćim žrtvama također ne nudi dovoljnu kompenzaciju.